Vanuit uw land kunnen geen nieuwe bestellingen worden geplaatst. United States

Kadobon

Geef een kadobon van 15, 20 of 25 euro!

Meer details

1

Toevoegen aan Verlanglijst

Meer informatie

Wil je iemand blij maken met een leuk stofje of bijvoorbeeld een workshop, maar weet je niet goed wat in de smaak valt, dan is een kadobon van Quilt-Patchwork vast iets voor jou! Je kunt kiezen uit kadobonnen van 15, 20 of 25 euro.

De ontvanger krijgt een e-mail met een code waarmee hij of zij de kadobon kan verzilveren in de webshop. Aan deze e-mail kun je een persoonlijke tekst toevoegen door het vak "Bericht" in te vullen.

In de mail die de ontvanger krijgt, staat ook waar hij of zij op moet letten bij het verzilveren. De code wordt bijvoorbeeld alleen geaccepteerd als de ontvanger is ingelogd onder het e-mailadres dat jij in het vak "e-mail ontvanger" hebt opgegeven.

In het vak "Van" dien je daarentegen juist geen e-mailadres op te geven. Dat vak is bestemd voor een naam. Vul je daar toch een e-mailadres in, dan krijgt de beoogde ontvanger om technische redenen de e-mail met daarin de kadobon niet.

In het vak "Afbeelding" kun je aangeven welke afbeelding je mee wilt sturen in de e-mail met daarin de kadobon.

De datum waarop je de e-mail wilt versturen, heb je helemaal zelf in de hand door een datum te kiezen in het vak "Bezorgdatum". Voor een verjaardag volgende week kun je het kado dus vandaag al regelen!

2 Andere producten in dezelfde categorie