Vanuit uw land kunnen geen nieuwe bestellingen worden geplaatst. United States

Betaalmethoden

iDEAL

U kunt uw online aankopen bij ons met behulp van iDEAL snel en veilig afrekenen in de vertrouwde internetbankieromgeving van uw eigen bank. Wilt u meer weten over iDEAL, klik dan op de banner hieronder. U wordt dan doorverwezen naar de website van iDEAL.

iDEAL

PayPal

Wij bieden u ook de mogelijkheid om elektronisch te betalen met Paypal. U heeft hiervoor wel een PayPalrekening nodig. Deze kunt u koppelen aan uw creditcard of bankrekening. Betalen met PayPal is net als iDEAL gratis voor de koper.

Wilt u minder handelingen verrichten bij het afrekenen, kies dan bij het inloggen in onze webwinkel voor "Inloggen met PayPal". Meer informatie over het aanmaken en betalen met PayPal kunt u vinden op:

PayPal Acceptatie Logo

Bancontact/Mister Cash

Met name voor Belgische klanten bieden we de mogelijkheid om elektronisch te betalen met Bancontact/Mister Cash, de Belgische marktleider in elektronische betalingen. Wilt u meer weten over Bancontact/Mister Cash, klik dan op de banner. U wordt dan doorverwezen naar de website van Bancontact.

Bancontact

SOFORT

SOFORT is een populaire betaalmethode in Duitsland, maar wordt ook in 11 andere EU-lidstaten gebruikt. Wilt u meer weten over SOFORT, klik dan op de banner. U wordt dan doorverwezen naar de website van SOFORT.

SOFORT

Vooraf betalen door middel van een bankoverschrijving

Kunt of wilt u niet gebruikmaken van iDeal, Paypal, Bancontact of SOFORT dan kunt u bij ons ook betalen door middel van een bankoverschrijving. Uw bestelling wordt verzonden zodra we uw betaling hebben ontvangen.