Vanuit uw land kunnen geen nieuwe bestellingen worden geplaatst. United States

Quiltdag 2015

Op 3 oktober 2015 organiseerde Quilt-Patchwork Brunssum in samenwerking met het Sint-Janscollege in Hoensbroek een quiltdag die in het teken stond van een kindertehuis voor weeskinderen in Mexico. Hiervoor leverden de meeste van de ruim 60 deelnemers aan de quiltdag een of meerdere quiltblokken aan die door leerlingen van het Sint-Jancollege onder leiding van kunstdocente Esther zullen worden verwerkt in quilts voor de kinderen van het tehuis.

Het programma voor de quiltdag bestond uit een show & tell waarbij de deelnemers hun eigen fraaie quiltcreaties toonden, een workshop beursje maken, expertdemonstraties (appliceren met de hand en free motion quilten op de naaimachine) en een interview via Skype met Moda-ontwerpster Janet Clare die onder andere het ontwerp van haar nieuwste serie Nocturne toelichtte.

Tussendoor konden de deelnemers een kijkje nemen of producten kopen bij de stand van Quilt-patchwork Brunssum en Luyten Naaimachines Maastricht.

De quiltdag werd afgesloten met een loterij en een prijsuitreiking voor de mooiste quiltblokken. Iedereen kreeg een goodiebag mee naar huis.

Youtube fotocompilatie