Hallo allemaal,

Er zijn nieuwe stoffen binnen! Van Timeless Treasures: Een prachtige batikserie in lente kleuren. De 10" vierkanten (squares) en 3 bijpassende randstoffen (blauw, oranje en grijs). De stripes komen begin april.

Van Classic Cotton: Een mooie naturel serie tone on tone in 3 verschillende dessins en 1 stof van 275 cm breed. Deze serie is heel vriendelijk geprijsd: € 8,95 per meter of € 2,25 per 25 cm. De 275 cm brede stof kost € 20,95 per meter.

Van Timeless Treasures: De serie mini met kraanvogels, uilen en dierenvoetjes. Ook leuk voor kinderen! Een roze stof speciaal ontworpen voor Pink Ribbon. Een deel van de opbrengst gaat ook naar deze organisatie.

Ook de serie Sketch is uitgebreid met Sketch candy fun, een fleurige roze met witte stof.

Van Moda komen er deze maand ook nog nieuwe stoffen binnen.

Nieuw is een prachtige serie in veel verschillende kleuren van 100% zijde draad om met de hand door te quilten of om mee te borduren. Een streng van 1000 meter is deze maand extra vriendelijk geprijsd: € 4,95, normaal € 5,95. Zie voor meer afbeeldingen: www.facebook.com/quiltpatchworknl.

Maartactie: De stoffen aan de rol van de vrolijke lente serie van Moda's Honey Honey zijn van € 4,50 voor € 4,00 per 25 cm. Een extra aanbieding is deze maand een halve meter stof voor € 4,00. Dit zijn o.a. stoffen van Rowan, Westminster en Classic Cotton en zijn alleen in de winkel te krijgen.

1 April 2014 is van 13.30 tot 16.30 uur de workshop Jacobsladder.

Kosten inclusief zelf te kiezen stoffen voor 4 blokken en koffie/thee € 25,00 Zie bij afbeelding Jacobsladder voor patroon workshop. Graag vantevoren aanmelden zodat u verzekerd bent van een plek omdat de groepsgrootte maximaal 5 personen is.

Graag tot ziens bij quilt-patchwork Brunssum!