Retourzending

U kunt binnen 14 dagen dagen na levering zonder opgaaf van redenen uw bestelling retourneren. Uitzondering hierop zijn gepersonaliseerde artikelen. Hieronder vallen ook stoffen die voor u zijn afgesneden.

Geretourneerde artikelen moeten in ongebruikte staat zijn en in de originele, ongeopende verpakking teruggestuurd worden naar het volgende retouradres:

Quilt-patchwork
Rumpenerstraat 18
6443CD Brunssum
Netherlands

Wij zullen de gehele aankoopsom, exclusief de verzendkosten van de heenzending aan u terugstorten. De verzendkosten voor de retourzending zijn voor uw rekening. De kosten daarvan zullen in het algemeen gelijk zijn aan de kosten voor de heenzending. De tarievenwijzer van PostNL kan u hierbij helpen.

Ook bij het retourneren van een deel van uw bestelling zijn de verzendkosten voor uw rekening. De aankoopsom van het door u geretourneerde deel van de bestelling zal aan u worden teruggestort. Verzendkosten worden niet gerestitueerd.

Voor het terugbetalen van reeds betaalde bedragen (bij vooruitbetalen) hebben wij het factuurnummer en tevens uw naam en bankrekeningnummer nodig. Klanten uit België dienen tevens het IBAN en BIC/Swift nummer van hun eigen bank te vermelden. Let op: het rekeningnummer dat u opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer dat u eerder gebruikt hebt bij de bestelling.

Eventueel reeds betaalde bedragen worden binnen maximaal 14 dagen aan u terugbetaald.